Форум  
 ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 НалаштуванняНалаштування   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Звук

Нова тема   Відповісти    Операційна система myLinux -> Звук та мультимедіа
попередня тема :: наступна тема  
Автор Повідомлення
Scorpio
пінгвиня

ПовідомленняНаписане: четвер травня 04, 2006 9:00 pm    Тема повідомлення: Звук Відповісти цитуючи

Маю таку проблему:
Не відтворюється звук взагалі!!!
Не відтворюється *.mp3; *.au та інші звукові формати!!!
Пробував запускати *.avi: зображення є а звуку нема!!!
P.S. Пробні звуки відтворювались...
Догори
Переглянути профілі учасників Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
serg
пінгвиня

ПовідомленняНаписане: понеділок травня 15, 2006 9:13 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Повністю з тобою згоден про таке я вже підіймав питання але ніхто не може відповісти нічого. Я вже і на Лафокс їздив дак там якийсь панк відморозився від мене а зайти до їхнього системного адміністратора з надписом на дверях "Консультація 5хв. 50 грн." мені не вдалось. Дайте хоча б натяк де знаходяться файли які відповідають за роботу зі звуком.
Догори
Переглянути профілі учасників Відіслати приватне повідомлення
keeper
Адміністратор

ПовідомленняНаписане: вівторок травня 16, 2006 10:01 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

serg написав:
Повністю з тобою згоден про таке я вже підіймав питання але ніхто не може відповісти нічого. Я вже і на Лафокс їздив дак там якийсь панк відморозився від мене а зайти до їхнього системного адміністратора з надписом на дверях "Консультація 5хв. 50 грн." мені не вдалось. Дайте хоча б натяк де знаходяться файли які відповідають за роботу зі звуком.

1. Перевірте alsamixer, чи звук ввімкнено взагалі
2. Перевірте чи програються прості звуки за допомогою aplay
3. Перевірте налаштування arts/esd
Догори
Переглянути профілі учасників Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Scorpio
пінгвиня

ПовідомленняНаписане: вівторок травня 23, 2006 3:36 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

keeper написав:
1. Перевірте alsamixer, чи звук ввімкнено взагалі
2. Перевірте чи програються прості звуки за допомогою aplay
3. Перевірте налаштування arts/esd

Було б непогано як би ви ще написали як перевірити?
Бо особисто для мене вище написаний текст те саме що китайська грамота!
Догори
Scorpio
пінгвиня

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 10, 2006 1:31 pm    Тема повідомлення: Re: Звук Відповісти цитуючи

Scorpio написав:
Маю таку проблему:
Не відтворюється звук взагалі!!!
Не відтворюється *.mp3; *.au та інші звукові формати!!!
Пробував запускати *.avi: зображення є а звуку нема!!!
P.S. Пробні звуки відтворювались...

Дивина дивиною....
А в Gnome в відтворюється...
Догори
Maxym

ПовідомленняНаписане: неділя серпня 13, 2006 7:35 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А коли буде офіційна версія MyLinux з підтримкою Creative Sound Blaster Live! 24-bit ?
Догори
Переглянути профілі учасників Відіслати приватне повідомлення
Punchinelo

ПовідомленняНаписане: п'ятниця серпня 24, 2007 11:30 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Maxym написав:
А коли буде офіційна версія MyLinux з підтримкою Creative Sound Blaster Live! 24-bit ?

ALSAMIXER треба відключити все зайве, щось на Ех... починаеться. Я ще не розумію чим цей лінукс краще інших? А?
Догори
Переглянути профілі учасників Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
LexaDstyle

ПовідомленняНаписане: понеділок липня 20, 2009 9:27 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

эх, что-то тишина...

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Операційна система myLinux -> Звук та мультимедіа Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете витирати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Авторське право © Компанiя Майлiнукс®, 2002-2005.
Всi назви та торговi марки зареєстрованi та належать своїм законним власникам.

© Сайт розроблено у Cтудiї "РОМАрт", 2004.
Сайт функцiонує на myLinux 3.1 Server